image--cities

O nama

Apollo Travel je turistička agencija koja na našim prostorima posluje od 2003. godine. Tokom dugog niza godina i nebrojeno mnogo uspešno organizovanih putovanja širom sveta, pozicionirali smo se na tržištu među vodećim turističkim agencijama. Posedujemo licencu OTP 107/2016 za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu, a možemo se pohvaliti i aktivnim članstvom u IATA i YUTA organizacijama.

Turistička ponuda agencije Apollo Travel  svrstava se u najraznovrsniju i najpovoljniju. Organizujemo turističke obilaske najvećih svetskih metropola kao što su: Rim, Venecija, Milano, Pariz, Barselona, Madrid, Beč, Budimpešta, Prag, Istanbul, Minhen, Amsterdam, Lisabon, Moskva, Dubai… Kod nas možete naći i aranžmane za letnju i zimsku sezonu, daleke destinacije, evropske gradove, kao i novogodišnja putovanja.

Pored poslovnice u Beogradu na adresami Vojvode Stepe 27, agencija je 26. marta 2015. otvorila poslovnicu i u Novom Sadu na adresi Železnička 13.

Da se kvalitet u turizmu ceni potvrđuju i mnogobrojne prestižne nagrade agencije Apollo Travel  iz oblasti turizma, neke od njih su:

NAGRADE 2006. godine:
  • Šampioni turizma za đačke ekskurzije
  • Zlatna amfora za inovacije i nov pristup turističkom tržištu Španije – Na potpuno nov način smo predstavili Španiju našem tržištu što je pored nagrade doprinelo velikom odzivu od strane javnosti
NAGRADE 2007. godine:
  • Šampioni turizma za organizaciju turističkih aranžmana za Češku
NAGRADE 2008. godine:
  • Šampioni turizma za organizaciju turističkih aranžmana za Italiju
NAGRADE 2012. godine:
  • Šampioni turizma za organizaciju turističkih aranžmana u evropskim metropolama
NAGRADE 2015. godine:
  • Šampioni turizma za organizaciju turističkih aranžmana u Grčkoj

Hvala na do sada ukazanom poverenju, a nadamo se da ćemo još narednih godina zajedno putovati svetom.