Gedžeti za putovanja koje je korisno kupiti

Gedžeti su, za one koji ne znaju, predmeti koji nemaju direktne veze sa pc računarom ali su dizajnirani tako da čoveku olakšaju život. Gedžeti se smatraju vrhuncem tehnologije. Sigurni smo da će olakšati i vama. Bilo da je u pitanju odmor sa prijateljima ili službeni odlazak u drugi grad ili zemlju, putovanja mogu da budu zabavna i uzbudljiva ili frustrirajuća i dosadna. Glavnu razliku, ponekad, može da napravi sitnica koju ste spakovali i poneli sa sobom. Upravo zato su korisni gedžeti za putovanja stvar koju treba imati na umu!

Globalizacijom tehnologije i eri u kojoj živimo, apsolutno nam dozvoljavaju komfor koji je dostupan jednim klikom miša ili pomoću kreditne kartice. Svi ti gedžeti se idealno mogu uklopiti i naći malo mesta u našim koferima, pa zašto ih ne bismo priuštili i olakšali sebi putovanje.

Evo nekih korisnih gedžeta za putovanja koji će vam siguno pomoći:

Prenosivi zvučnici sa Bluetooth konekcijom

Ovakvi uređaji sadže punjivu bateriju i mikrofon za handsfree pozive. Osim što su pristupačni, idealni su i za slušanje muzike van kuće ili tokom putovanja. Krenuli ste na putovanje sa društvom, evo načina kako da se svi zabavite, dok ste u prevozu ili ste seli da napravite mali predah posle duge turističke šetnje.

Još jedna od pogodnosti je ta što bežični zvučnici staju u ranac, pa nećete morati da brinete da li će zauzeti mnogo mesta. Ovakvi korisni gedžeti za putovanja su potreba svakog mladog čoveka koji je krenuo na put sa prijateljima ili samostalno.

Solarni punjač

Sigurno ste se našli u situaciji da baš kada želite da slikate nešto na putovanju, vama se baš tada isključi telefon jer je baterija prazna. Naravno, postoji rešenje i za to. Kompaktni solarni punjač sa aluminijumskim prstenom nešto je skroz novo, a praktično!

Pretvara sunčevu svetlost u električnu energiju pa je dovoljno otvoriti ga i zalepiti ga na bilo koji prozor. Litijumska baterija, USB izlaz, punjenje telefona i sitnih elektronskih uređaja, samo su neke od prednosti ovog super solarnog punjača. Obavezno ga probajte i uverite se i sami koliko će vam ovaj gedžet olakšati život!

Magpie GPS Tracker

Ovaj uređaj je savršen pomoćnik ako ste poznati po tome da ne znate gde ste šta stavili. Sigurno se svima nama svakodnevno dešavaju ovakve situacije, naročito pre i na samom putovanju.

Kao što i sam naziv kaže, ovim malim i laganim uređajem možete lako locirati sve svoje stvari. U opisu proizvoda stoji da ga možete koristiti za prtljag na putovanju, bicikl, novčanik, psa pa čak i decu, praktično sve što možete da „privremeno zagubite“.

Ukoliko skinete mobilnu aplikaciju možete definisati radijus kretanja vaših stvari (uključujući decu) i dobiti upozorenje ako se neka od njih kreće ili napusti definisano područje. Zanimljiv, korisno a povrh svega i pristupačno.

Korisni gedžeti za putovanja – samo neke od njih smo vam prikazali, i sigurni smo da će vam olakšati vaša putešestvija. Stvarno ih vredi kupiti, a najbolje je da se u to uverite sami.

 

Comments

comments

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *